Manageri Brendan Rodgers sanoi että Leicesterin kolmikko James Maddison, Hamza Choudhury ja Ayoze Pérez petti joukkueensa, rikkomalla koronasäädöksiä hiljattain. Nyt samainen manageri kertoo trion olevan taas tervetullut tositoimiin.

Leicester kohtaa Southamptonin FA Cupin välierässä sunnuntaina, eikä managerilla totta puhuen ole muuta mahdollisuutta kuin ottaa kolmikko mukaansa otteluun.

– Nämä pojat ovat antaneet suuren panoksen meille, olemme täällä heidän ansiostaan, pohjoisirlantilainen sanoi BBC:n mukaan.

– Meidän on aina katsottava tulevaan, menneen sijasta. Heille paras tapa pelaajina on tehdä niin kentällä.

Paluu kettulauman mukaan on oleellista ainakin Maddisonille, jonka toiveet EM-kisoista Gareth Southgaten miehistössä elävät yhä. Keskikenttäpelaaja on ollut avainasemassa Leicesterin kaudella; hänellä on tilillään kaikki kilpailut mukaan lukien 11 maalia ja 10 maalisyöttöä.

Rodgersin joukkojen näyttävä alkukausi on kääntynyt, osin loukkaantumistenkin vuoksi, laskusuuntaan. Leicester on valioliigataulukossa toistaiseksi edelleen kolmantena, vain pisteen West Hamia, kaksi pistettä Chelseaa edellä.