Liverpoolin monipuolinen laitahyökkääjä Takumi Minamino ei ole varma, kuuluuko hän ensi kaudellakaan Jürgen Kloppin suunnitelmiin.

26-vuotias valioliigamestari lainattiin tammikuun siirtoikkunan viimeisillä hetkillä Southamptoniin, jossa hän on saanut rutkasti enemmän vastuuta kuin Anfieldilla.

– Juuri nyt olen vain keskittynyt nykyhetkeen ja asioihin, joihin voin itse vaikuttaa, kommentoi Minamino japanilaismedia Kyodo Newsille.

– Olen jalkapalloilija, joten en voi olla täysin varma missä pelaan kuuden kuukauden kuluttua. Haluan kuitenkin jatkaa pelaamista korkealla sarjatasolla.

Minaminon oli hankala murtautua Liverpoolin avauskokoonpanoon Mohamed Salahin ja Sadio Manén vuoksi, mutta haasteet peliajan suhteen eivät tulleet hänelle yllätyksenä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Takumi Minamino on tehnyt kaksi valioliigamaalia Southamptonin paidassa. Kuva: Getty Images

– Minun oli hyvin vaikea saada tilaisuutta siinä joukkueessa, mutta se haaste oli vastassani alusta alkaen. Ajattelutapani ei siis ollut missään vaiheessa negatiivinen, edes harjoituksissa, jatkoi Minamino.

– Yritin vain päästä pelaamaan otteluita, nousta avauskokoonpanoon ja selvittää mitä minun olisi tehtävä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

[readmore from=Liverpool]

Minamino teki mielestään oikean ratkaisun siirtyessään loppukauden mittaisella lainasopimuksella Southamptoniin, joka kohtaa sunnuntaina Leicesterin FA Cupin välierässä.

– Uskon tehneeni oikean päätöksen, vastasi Minamino.

– Aion jatkaa kovaa työskentelyä pitääkseni huolen siitä, että voin sanoa samalla tavalla myös kauden päättyessä.

– Kaikki täällä on hyvin erilaista, minkä takia päätin tulla tänne. En olisi lähtenyt Liverpoolista lainalle, jos olisin uskonut kehittyväni siellä pelkkien harjoitusten avulla.

Lähde: Goal