Chelsean kannattajat ovat kokoontuneet Stamford Bridgen ulkopuolelle osoittamaan mieltään Euroopan Superliigasta, johon lontoolaisseura lähti kyseenalaisesti mukaan sunnuntai-iltana viiden muun Valioliiga-jätin tavoin.

KATSO MYÖS: Chelsea-fanit järjestäneet suuren mielenosoituksen stadionin ulkopuolelle – ”Ahneet paskiaiset!”

Raivostuneiden kannattajien mielenosoitus on nähtävästi tuottanut hedelmää, sillä Chelsean legendaarinen maalivahti ja nykyinen seurajohtaja Petr Čech on astellut fanien eteen välittämään heille rauhoittavan viestin Superliiga-protesteihin liittyen.

– Chelsean tekninen [johtaja] ja neuvonantaja Petr Čech on nähtävästi mennyt juttelemaan faneille stadionin ulkopuolella. Hän vaikutti järkyttyneeltä näkemästään. Hän itse saapui stadionille aivan äskettäin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Simon Johnson

@SJohnsonSport
#CFC’s technical and performance advisor Petr Cech has gone to talk to the fans outside the ground by the look of things. Looked shocked at what he was seeing when he arrived at the ground just now.

Čech vahvisti, että Chelsean johtoporras on tietoinen Superliigan jyrkästä vastustuksesta kannattajien keskuudessa, mutta vaati kaikilta mielenosoittajilta aikaa jatkopäätöksien tekemiseksi.

– Tiedän [miltä teistä tuntuu], mutta antakaa meille kaikille aikaa! huusi Čech.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Petr Cech: “I know, but give everybody time” 🤔

Samalla hän pyysi ihmisjoukkoa tekemään tietä Chelsean ja Brightonin pelaajabusseille, joiden on määrä saapua Stamford Bridgelle kello 22:00 alkavaan Valioliigan otteluun. Teiden tukkiminen on vaarassa viivästyttää ottelun alkua.

– Antakaa ihmisten käsitellä tämä, mutta tämä ei ole okei! Teidän on päästettävä bussi ja pelaajat sisään, pyysi Čech.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

gunnerblog

@gunnerblog
Petr Cech remonstrating with fans outside Stamford Bridge.

“Let people sort this out.”

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Petr Cech pleading with Chelsea fans to let the team bus in.

The Guardian uutisoi tiistaina, että Chelsea ja Manchester City olisivat tulleet katumapäälle Superliigasta sen jälkeen, kun kaikki siihen osallistuvat seurat uhattiin heittää Mestarien liigasta ulos.

BBC on kuitenkin uutisoinut myöhemmin tiistaina, ettei minkään Euroopan Superliigaan liittyneen valioliigaseuran luottamus projektia kohtaan ole vielä heikentynyt.

LUE MYÖS: Gary Neville uskoo tietävänsä, mikä seura jättää Superliigan ensimmäisenä: ”Tämä ei ole heitä varten!”