Euroopan Superliigaa vahvasti kritisoinut Gary Neville on jakanut ajatuksensa kilpailuun karkaavien valioliigaseurojen tämänhetkisestä asemasta jalkapallomaailmaa ravistelevan projektin keskellä.

Manchester Unitedin legendapelaaja ja Sky Sportsin asiantuntija uskoo, että Manchester City ”murtuu paineen alla” ja jättää leikin ensimmäisenä kesken. Manchester Unitedia Neville pitää puolestaan joukon omistautuneimpana suunnitelmalle.

Joel Glazer (Manchester Unitedin yhteisomistaja) ei muuta mieltään helposti! Jürgen Klopp ja ykkösjoukkueen pelaajat voisivat muuttaa [Liverpoolin omistavan] FSG:n kannan, twiittasi Neville tiistaina.

– Manchester City on todennäköisin murtumaan paineen alla. Tämä ei ole heitä varten! Kolme muuta seuraa (Chelsea, Tottenham ja Arsenal) seuraavat vain muiden esimerkkiä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Gary Neville

@GNev2
Joel Glazer won’t turn easily!
Jurgen Klopp and the senior players could turn FSG
Man City most likely to crack. This isn’t for them!
The other 3 will follow the lead of others

Onko Neville oikeassa?

Nevillen väitteet eivät liene täysin tuulesta temmattuja, sillä The Guardianin saamien tietojen mukaan Manchester City ja Chelsea olisivat alkaneet epäröimään osallistumispäätöstään fanien jyrkän vastaanoton seurauksensa.

BBC on kuitenkin uutisoinut myöhemmin tiistaina, ettei minkään Euroopan Superliigaan liittyneen valioliigaseuran luottamus projektia kohtaan ole vielä heikentynyt.

– Heidän mielestään suunnitelmat ovat ajateltu hyvin loppuun asti ja heidän mielestään ne hyödyttävät koko peliä. Seurat odottavat vain myrskyn hiljenemistä, kertoo BBC:n toimittaja Simon Stone.

LUE MYÖS: