Musiikin suoratoistopalvelu Spotifyn toimitusjohtaja Daniel Ek ei ilmeisesti vitsaillut, kun hän ilmaisi kiinnostuksensa Arsenalin ostamisesta aiemmin tällä viikolla.

The Telegraphin mukaan ruotsalainen miljardööri on nimittäin valmis tekemään seuraomistaja Stan Kroenkelle todellisen tarjouksen ostaakseen lontoolaisseuran itselleen.

Arsenalin fanikunta järjesti suuren mielenosoituksen Emirates Stadiumin ulkopuolella ennen joukkueen perjantaista valioliigaottelua Evertonia vastaan. Euroopan Superliiga -fiaskosta raivostuneet kannattajat vaativat protestinsa aikana voimakkaasti Kroenken eroa.

Samaan aikaan 38-vuotias Ek kirjoitti Twitter-tililleen Arsenal-faneja innoittavan viestin, jossa hän kertoi halustaan ostaa pitkäaikainen lempiseuransa Kroenkelta pois.

– Kasvaessani aikuiseksi, olen kannattanut Arsenalia niin pitkään kuin muistan. Jos KSE (Kroenke Sports and Entertainment) olisi halukas myymään Arsenalin, olisin valmis lähtemään mukaan kilpailuun, twiittasi Ek.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
The CEO and co-founder of Spotify has come out and said he wants to buy Arsenal 🤑

Stan Kroenken poika Josh Kroenke kertoi torstai-iltana Arsenalin faniforuumille, ettei hänen perheensä ole kiinnostunut myymään seuraa eteenpäin. Perjantain jättimäinen mielenosoitus on kuitenkin saattanut muuttaa yhdysvaltalaisomistajien mielen.

Ainakin The Telegraphin mukaan Kroenke olisi valmis kuuntelemaan ostotarjouksia 2 miljardin punnan tienoilta. Ekin nettovarallisuus olisi puolestaan tällä hetkellä noin 3,4 miljardia puntaa, kertoo Forbes.

LUE MYÖS: