LOSC Lillen tähtipuolustaja Sven Botman on myöntänyt olevansa imarreltu siirtohuhuista, joissa häntä on yhdistetty Liverpooliin ja Valioliigaan.

Botman, joka taistelee parhaillaan Ranskan liigamestaruudesta Lillen kanssa, on herättänyt laajaa kiinnostusta kesän siirtoikkunan alla.

Liverpool yritti tiettävästi hankkia 21-vuotiaan hollantilaislupauksen tammikuun siirtoikkunassa helpottaakseen silloista loukkaantumiskriisiään ja saattaa yrittää onneaan uudelleen tänä kesänä.

Botman itse pitää kaikki vaihtoehtonsa auki, eikä sulje pois kesäsiirtoa uuteen seuraan, vaikka hän saapuikin Lillen riveihin vasta viime kesänä vuoteen 2025 ulottuvalla sopimuksella.

– Se on todella suuri kehu, kun kuulee tällaisten seurojen olevan kiinnostuneita, vastasi Botman The Athleticin haastattelussa kysyttäessä Liverpool-huhuista.

[readmore from=Liverpool]

– Valehtelisin jos väittäisin, ettei se (siirto Anfieldille) kiinnosta minua – kyseessä oli ensimmäinen kerta kun näin suuren seuran kerrottiin olevan minun perässäni – mutta ne olivat vielä aikaisia päiviä, koska tammikuussa olin pelannut Lillessä vasta puolikkaan kauden.

– Ollakseni täysin rehellinen, Valioliiga on yksi niistä liigoista, josta olen aina unelmoinut. Kuten ovat myös Serie A, La Liga ja Bundesliiga. Valioliiga on kuitenkin jotain ainutlaatuista. Pidän siitä jalkapallosta. Pelitapa sopii minulle ja se on kaunis kilpailu. Tykkään seurata sitä, kuten olen koko elämäni tehnyt.

– En ole sellainen kaveri, joka suunnittelee jo tulevaisuutta. Toivon että jonain päivänä pystyn ottamaan seuraavan askeleen ja siirtymään suureen seuraan tai johonkin huippuliigaan. Se on tavoitteeni. Kauden jälkeen aion nauttia lomastani ja katsoa, mitä tapahtuu.