Evertonin keskikenttäpelaaja James Rodríguez täyttää heinäkuussa 30 vuotta.

Kolumbian maajoukkuemies on kuitenkin paljastanut, etteivät hänen eläkepäivänsä ole todennäköisesti kovinkaan kaukana. Real Madridia ja Bayern Müncheniä aiemmin urallaan edustanutta Rodríguezia ei nimittäin kiinnosta pelata ammattilaisjalkapalloa enää ”liian vanhana”.

– En ole ajatellut asiaa kovinkaan paljoa, vastasi Rodríguez Kolumbian jalkapalloliiton haastattelussa kysyttäessä siitä, missä seurassa hän haluaisi päättää uransa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– En osaa sanoa, missä haluaisin jäädä eläkkeelle. En kuitenkaan usko, että sitä (eläkettä) odotellessa menee kovin pitkään, koska en halua pelata enää sitten kun olen liian vanha. Juuri nyt haluan vain nauttia pelaamisesta mahdollisimman paljon.

– Haluan oppia lisää auttaakseni nuoria pelaajia. Kaikilla meillä pelaajilla, jotka ovat melkein 30-vuotiaita tai vanhempia, on vain vähemmän ja vähemmän aikaa [ennen eläkepäiviä].

Rodríguez on pelannut uransa ensimmäisellä valioliigakaudellaan 23 ottelua, joissa on syntynyt kuusi maalia ja viisi maalisyöttöä. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan sopimus liverpoolilaisseuran kanssa umpeutuu kesällä 2022, mutta sisältää option yhdestä lisävuodesta.