Tunteet kuumenivat tiistaina kesken Chelsean ja Leicesterin kohtaamisen, kun vierasjoukkueen Ricardo Pereira taklasi Ben Chilwelliä.

Pereira tuli tilanteeseen myöhässä ja osui ikävästi ex-seurakaveriinsa ottelun loppuhetkillä. Chelsean pelaajat eivät katsoneet sitä hyvällä, ja seurauksena oli joukkokahakka sivurajan tuntumassa.

Muun muassa Chelsean Antonio Rüdiger kävi kuumana, mutta Pereiran lisäksi ainoastaan Leicesterin Daniel Amartey sai keltaisen kortin.

Erikoista kyllä, Amartey ei ollut edes kentällä ottelun aikana, vaan hän oli yksi joukkueensa vaihtopelaajista. Se ei kuitenkaan estänyt kahakkaan osallistumista.

Chelsean pelaajista etenkin Thiago Silva oli raivona Amarteylle. Muistissa oli varmasti, ghanalaispelaajan epäkunnioittava tempaus viikonlopun cup-finaalin yhteydessä.

Kamerat olivat tallentaneet pukuhuoneessa, kuinka Amartey nappasi ennen ottelun alkua luovutetun Chelsea-viirin käsiinsä, esitteli sitä kameralle ja viskasi sen olkansa yli maahan. Leicester pyysi tapahtunutta myöhemmin anteeksi.

– Tiedän, että tapahtui välikohtaus, mutta en halunnut puhua siitä ennen ottelua tai missään palavereissa, Chelsean luotsi Thomas Tuchel kommentoi.

Chelsea sai revanssin cup-tappiolle ja voitti tiistain kohtaamisen 2–1-lukemin. Samalla lontoolaiset vankistivat otettaan ensi kauden Mestarien liigan paikasta. Leicesterin asema sen sijaan tukaloitui taistelussa paikasta neljän parhaan joukossa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

ESPN FC

@ESPNFC
The disrespect from Daniel Amartey 🤭

(via lawestt_/IG)

Lähteet: talkSPORT, Daily Mail