Manchester Unitedin legendaarinen puolustaja Patrice Evra ei malttanut olla piikittelemättä Manchester Citylle joukkueen Mestarien liiga -pettymyksen jälkeen.

40-vuotias ranskalaisikoni vei tuoreimman trollauksensa kuitenkin täysin uudelle tasolle, ottaessaan Manchester Cityä kannattavat rocktähdet Liam ja Noel Gallagherin silmätikuikseen.

Manchester City hävisi seurahistoriansa ensimmäisen Mestarien liigan finaalin 0–1-lukemin Chelsealle lauantai-iltana.

Heti loppuottelun jälkeen Evra julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän pilkkasi Manchester Cityn heikkoa menestystä Euroopan eliittikilpailussa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Patrice Evra (@patrice.evra) jakama julkaisu

Tämä ei kuitenkaan Evralle riittänyt, sillä seuraavaksi hänen some-kanaviinsa ilmestyi erikoinen video, jossa hän jatkoi Manchester Citylle vinoilemista todellisella luovuudella.

Evra soitti videon taustalla kuuluisan rock-yhtyeen Oasiksen hittikappaletta Wonderfall ja hyökkäsi uusiksi sanoitetulla kappaleella sekä Manchester Cityn että seuraa kannattavien Gallagherin veljesten kimppuun.

– Liam, missä olet?! Muistatko kun nauroit minulle, kun United hävisi? Nyt on sinun vuorosi, aloitti veljesten ulkonäköä matkivaan peruukkiin ja aurinkolaseihin pukeutunut Evra.

– Älä ole kateellinen. Tämä on erityinen maanantai sinulle Liam. Älä enää sano, että Manchester on sininen, minulla itselläni on enemmän pokaaleja kuin teidän koko seuralla! Noel! Noel!

– Pahoittelut remixistä, mutta nyt on aika – ehkä voitatte sen (Mestarien liigan), kun olen 90-vuotias. Olette vain minun äänekkäitä naapureitani, lauloi Evra kovaan ääneen alla olevalla videolla.

Patrice Evra

@Evra
🎶Maybe you going to win it 🏆 when I’m ninetyyyyy and after all you’re my noisy neighbourrrrr 🎶 🔥😘 @NoelGallagher @liamgallagher @oasis #ilovethisgame #positive4evra #mondaymotivation #forevrared #manchesterunited

LUE MYÖS: