Ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud jatkaa Chelseassa myös ensi kaudella.

Chelsea kertoi tiedotteessaan, että Giroud on allekirjoittanut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus on tehty jo huhtikuussa, mutta julkaistiin vasta nyt.

34-vuotias Giroud joutui kuluneella kaudella tyytymään vaihtopelaajan rooliin ja pelasi vain jämäminuutteja. Kaiken kaikkiaan hän sai vastuuta 29 ottelussa, joissa hän teki yhteensä kymmenen maalia. Maaleista neljä syntyi Mestarien liigan alkulohkon ottelussa Sevillaa vastaan.

Giroud on edustanut Chelseaa tammikuusta 2018 lähtien, jolloin hän siirtyi paikallisvastustaja Arsenalista 17 miljoonan euron siirtokorvauksella. Kolmen ja puolen vuoden aikana hän on voittanut seurassa FA Cupin, Eurooppa-liigan sekä Mestarien liigan.

Chelsea on julkaissut perjantaina sopimusuutisia oikein urakalla, sillä jo aiemmin se tiedotti Thomas Tuchelin ja Thiago Silvan jatkosopimuksista.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Giroud contract extended. 👇