The Athletic kertoo, että Arsenal on kiinnostunut hankkimaan Portugalin maajoukkueen ja Wolverhamptonin keskikenttäpelaaja Rúben Nevesin tänä kesänä.

24-vuotiaan pääasiallinen tontti on keskikentän pohjalla, ja tämä olisi hyvä vaihtoehto Thomas Parteyn pariksi ryhmään. Varsin paljon Arsenalin asioihin vaikuttaa se, materialisoituuko huhuttu Granit Xhakan siirto AS Romaan. Mikäli näin käy, on Mikel Artetan paketti menossa melko lailla uusiksi. Real Madridista lainalla ollut Dani Ceballos on jo jättänyt seuran, ja puolestaan Gunnersin itsensä Hertha Berliniin lainaama Mattéo Guendouzi on matkalla pysyvästi Marseillen paitaan. Hurjan kevätkauden Newcastlessa pelannut Joe Willock saattaa myös lähteä, joten keskikenttäpelaajia pitää tulla sisään useampia kuin yksi.

Wolves on lähteen tietojen mukaan pakotettu myymään nimimiehiään, voidakseen hankkia vahvistuksia tuoreen manageri Bruno Lagen ryhmään. On jopa odotettua, että Adama Traoré ja Neves ovat jättämässä lauman, sillä eturivin myyntiartikkeleista niin Raúl Jiménez kuin Pedro Neto ovat loukkaantuneina, mikä vaikeuttaa kauppojen tekoa heidän osaltaan.