”Toisen roska on toisen aarre”, kuuluu sanonta. Ehkeivät Sergio Agüero, 33, ja Eric García, 20, sentään roskaa ole, mutta totuus on, ettei Manchester City enää vähään aikaan ollut löytänyt heille käyttöä ennen kuin Barcelona kävi heidät ilmaiseksi hakemassa aivan kesäkuun alussa.

Nyt on tullut Aymeric Laporten, 27, vuoro, uutisoi katalaanilehti Diario Sport. Laporten sopimus Cityn kanssa jatkuu vuoteen 2025, mutta Rúben Diasin, 24, hirmuvireen takia avauskokoonpanon paikasta tuli hänelle liian harvinaista herkkua kuluneella kaudella.

City ei enää tähdellistä käyttöä Laportelle löydä, vaikka hän onkin tekijämies parhaassa iässä. Seura pyrkii vahvistamaan toppariosastoaan entisestään Sevillan Jules Koundélla, 22, ja Pep Guardiolalla on jo esimerkiksi Nathan Aké, 26, käytössään.

Sportin mukaan talousvaikeuksissa rypevä Barcelona yrittää alentaa Laporten hintaa tarjoamalla vaihdossa monipuolista Sergi Robertoa, 29, jota voi peluuttaa niin laitapuolustajana kuin keskikenttänäkin. Roberto on kiinnostanut manchesterilaisia jo kahden vuoden ajan.

Lisäksi Sport alleviivaa, että Joan Laportan paluu Barcelonan puheenjohtajaksi helpottanee neuvotteluita. Blaugranaa kiinnostaa myös, kuinka paljon City laskuttaisi İlkay Gündoğanin, 30, ja Gabriel Jesusin, 24, palveluksista.

LUE MYÖS: