Tottenhamin ja manageri Paulo Fonsecan väliset neuvottelut etenevät vauhdilla, kertoo toimittaja Fabrizio Romano.

Lontoolaisseura irtisanoi huhtikuussa managerinsa José Mourinhon, joka melko pian potkujensa jälkeen löysi uuden työpaikan AS Romasta – hänestä tuli siis juurikin Fonsecan seuraaja.

– Fonseca on valmis hyväksymään sopimuksen Tottenhamin managerinpestistä kesään 2024 saakka, tai vaihtoehtoisesti kesään 2023 jatkuvan kontrahdin, joka sisältää vuoden mittaisen jatko-option. Spursin on nyt päätettävä, nimittääkö se portugalilaisen managerikseen kolmea päivää sen jälkeen, kun neuvottelut aloitettiin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Paulo Fonseca is now open to accept potential contract terms to join Tottenham as new manager until June 2024 [or June 2023 + one more season option]. It’s up to Spurs board now to decide whether appoint the Portuguese as new manager after talks opened three days ago. ⚪️🇵🇹 #THFC

Oleellinen toimija managerihankinnan suhteen on tiettävästi Spursin uusi urheilutoimenjohtaja, Juventuksessa aiemmin vastaavia tehtäviä hoitanut Fabio Paratici.

Fonseca on aiemmin valmentanut Roman lisäksi muiden muassa Portoa ja Shakhtar Donetskia.