Manchester Cityn Raheem Sterlingille, 26, maali Englannin EM-avauksessa Kroatiaa vastaan tuntui varmasti erityiseltä. Paitsi että se oli ottelun ainoa maali ja toi Kolmelle leijonalle kolme tärkeää pistettä, se oli myös Sterlingin ensimmäinen arvoturnauksissa.

Sterling edusti Englantia ensimmäisen kerran jo vuonna 2012, mutta hänen paikkansa Englannin avauskokoonpanossa ei ole enää viime aikoina ollut itsestäänselvyys. Kroatiaa vastaan hän kuitenkin sai osoittaa epäilijänsä vääriksi. Kalvin Phillips, 25, syötti Sterlingin läpi, ja tämä laittoi pallon Dominik Livakovićin, 26, selän taakse.

Maali syntyi kotiyleisön edessä Wembleyllä, joka on yksi 12 kisastadionista. Mielenkiintoista on, että Sterling on kotoisin Brentistä. Hänen lapsuudenkotinsa sijaitsee vain 478 metrin päässä maalintekopaikasta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Dan Johnson

@thatcharmingdan
Love the ⁦@sterling7⁩ box out on the front page of the ⁦@thetimes⁩ football pullout.

– Sanoin, että jos pelaan arvokisoissa Wembleyllä, takapihallani, minun täytyy onnistua maalinteossa, sanoi Sterling.

– On rehellisesti sanottuna olemassa monia eri syitä, miksi en ole tehnyt maaleja [Manchester Citylle], mutta sillä ei ole nyt mitään merkitystä.

Sterling teki kaikki kilpailut huomioiden viime kaudella Cityssä 14 maalia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Raheem Sterling

@sterling7
Never forget where it started #BoyfromBrent