Uutisoimme viikko sitten, että Barcelona tavoittelee siirtomarkkinoilta Manchester Cityn Aymeric Laportea, 27. Oston toteuttaminen on katalaanilehti Sportin tietojen mukaan vaikeaa mutta ei täysin mahdotonta.

Espanjan kansalaisuuden vastikään saanut Laporte on myötämielinen osoitteenmuutosta kohtaan. Hän tiedostaa, että hänen markkina-arvonsa on liian korkea Barcelonan budjetille, joten hän on jo painostanut nykyistä seuraansa saadakseen haluamansa.

Yksi vaihtoehto on vaihtokauppa, jotka yleistynevät tänä kesänä koronaviruksen aiheuttaman taloudellisen ahdingon takia.

Manchester Cityllä on hyvät liikesuhteet Barcelonan seurajohtoon, mikä auttaa myös Barcelonaa Laporten naaraamisessa. Aikaa on paljon, koska kesä on vasta alussa.

Laporte pelasi viime kaudella yhteensä 2 249 minuuttia Cityssä. Hän jäi nokkimisjärjestyksessä John Stonesin, 27, ja Rúben Diasin, 24, taakse.