Gareth Balen agentti Jonathan Barnett sanoo, että Tottenhamilla ei ole optiota hankkia walesilaislaituria toiseksi kaudeksi.

Bale, 31, vietti tämän kauden Tottenhamissa lainalla Real Madridista edustettuaan lontoolaisseuraa jo aiemmin vuosina 2007-2013. Vaikean alun jälkeen hän rupesi väläyttelemään niitä ominaisuuksia, jotka saivat Madridin maksamaan hänestä aikanaan 101 miljoonaa euroa Spursille. Bale pelasi tällä kaudella 34 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen kolme.

Real Madridin ja Balen välistä sopimusta on vuosi jäljellä, mutta hänen lähitulevaisuutensa on yhä auki. Madridin entisellä päävalmentajalla Zinédine Zidanella ei tuntunut olevan luottoa Baleen, mutta Los Blancosin käskyttäjäksi palannut Carlo Ancelotti on antanut ymmärtää, että haluaisi työskennellä walesilaistähden kanssa. Balen ja Ancelottin odotetaan keskustelevan walesilaislaiturin tilanteesta, kun hän palaa kesälomaltaan.

EM-kisojen alla Bale aiheutti hämminkiä, kun hän kertoi tehneensä päätöksen ensi kauden seurastaan. Sen enempää hän ei kuitenkaan asiaa valottanut.

– Tiedän, mitä olen tekemässä, mutta sen sanominen ääneen aiheuttaisi kaaoksen, Bale sanoi tuolloin.

Ajoittain Balen on huhuttu siirtyvän pysyvästi tai uudestaan lainalle Tottenhamiin, joka maksoi tämän kauden aikana osan hänen 500 000 punnan viikkopalkastaan. Barnettiin mukaan paluusta ei ole kuitenkaan sovittu.

– Ei ole mitään optiota [palata Tottenhamiin], kuten olen alusta asti sanonut, kommentoi Barnett Evening Standardille.

– Gareth ei ole sopinut mitään [Tottenhamin kanssa]. Hänellä on sopimus Realiin.