Chelsea on yksi Antoine Griezmannin, 30, seuravaihtoehdoista tänä kesänä. Näin kertoo espanjalaislehti Sport, joka väittää, että Blues on kilvassa oikein hyvissä asemissa.

Chelsea on aktiivisesti tutkinut siirtomarkkinoita uuden hyökkääjän toivossa. Skyn mukaan se on jo kerännyt rahaa Erling Hålandin, 20, hankintaa varten, mutta bundesliigaseura ei ole osoittanut myötämielisyyttä kaupantekoa kohtaan.

Stamford Bridgeltä ollaan lähestetty myös Romelu Lukakua, 28, mutta nekin yritykset ovat jääneet hedelmättömiksi, koska Inter ei ole ilmaantunut neuvottelupöydän ääreen. Lukaku on onnellinen Milanossa, hän on Interin renessanssin kulmakivi.

Lisäksi Chelsea ihailee Harry Kanea, 27. Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy tunnetaan kuitenkin siitä, että hän hieroo bisneksiään muiden valioliigaseurojen kanssa vasta, kun muut vaihtoehdot on käyty läpi. Kane on pelaaja, josta hän ei halua luopua.

[readmore from=Siirtouutiset]

Vastoinkäymisten myötä Griezmann on astunut kuvaan.

Ranskalaispelaaja on nykyiselle seuralleen Barcelonalle liian kallis kuluerä. Lehtitietojen mukaan hän on siirtolistalla, ja häntä oltiin jo antamassa Atlético Madridille vaihdossa Saúl Ñígueziin. Siirto kuitenkin kaatui yllättäen.

Neljä vuotta sitten Chelsea teki ensimmäisen kerran aloitteen Griezmannin siirron suhteen. Tämän vahvisti Griezmannin neuvonantaja. Mitään ei tuolloin kuitenkaan vielä tapahtunut, Chelsea osti Álvaro Moratan 67 miljoonalla eurolla.