Yksi lukuisista pelaajista, joiden sopimus Crystal Palacen kanssa päättyi tänä kesänä, on Patrick van Aanholt. 30-vuotiaan hollantilaispakin uusi seura on turkkilainen Galatasaray.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Patrick van Aanholt has signed his contract until June 2024 as new Galatasaray player, confirmed since Friday - official statement in the next few hours. 🇳🇱 #Galatasaray

Hernani is also open to join Galatasaray - talks ongoing with Parma but no agreement yet between clubs. 🇧🇷

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Patrick van Aanholt has just agreed personal terms with Galatasaray as free agent, after negotiations collapsed one week ago and now re-opened. 🇳🇱 #Galatasaray

He’s expected to undergo his medical next week then once paperworks will be confirmed, he’s gonna sign until 2024. 🇹🇷

Transfermarkt kertoo siirron tapahtuneen jo viime viikolla, mutta virallista ilmoitusta siitä ei ole vielä kuultu. Sopimus pitää laitapakin turkkilaisseurassa vuoteen 2024.

Van Aanholt ehti ennen siirtoa viettää Englannissa pitkälti toistakymmentä vuotta. Hän siirtyi Chelsean alle 18-vuotiaiden joukkueeseen vuonna 2007, ja on sen jälkeen edustanut Palacen lisäksi muiden muassa Sunderlandia, Newcastlea ja Leicesteriä. Väliin mahtui myös visiitti kotimaassa, Chelsean yhteistyöseura Vitessessä.