Uuteen valioliigakauteen parhaillaan valmistautuva Chelsea yrittää vahvistaa hyökkäystään supertähdellä, paljastaa Fabrizio Romano.

Toimittajan saamien tietojen mukaan lontoolaisseura on tehnyt noin 100 miljoonan euron tarjouksen Internazionalen Romelu Lukakusta. Rahallisen tarjouksen lisäksi Chelsea olisi valmis lisäämään myös Marcos Alonson osaksi kauppaa.

Tällä hetkellä kaupan toteutuminen näyttää kuitenkin hyvin epätodennäköiseltä, sillä milanolaisseura on hylännyt tarjouksen. Myös Lukaku on itse kertonut olevansa tällä hetkellä onnellinen Internazionalessa.

Lukaku, 28, on ymmärrettävästi todella kiinnostava nimi suurimpien seurojen silmissä. Belgialainen nousi kuluneella Serie A -kaudella uudelle tasolle. Fyysinen hyökkääjä tykitti peräti 24 maalia sekä antoi 11 maaliin johtanutta syöttöä.