Axel Tuanzebe, 23, on liittynyt Aston Villan vahvuuteen yhden vuoden ajaksi Manchester Unitedista. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko kyseessä laina- vai vuokrasiirto. Rahasta pakin palkkaus ei ainakaan jäisi kiinni.

Tuanzebe on samalla allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka pitää hänet Old Traffordilla ja Glazerin perheen leivissä ainakin vuoteen 2023 saakka. Sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Tuanzebe edusti Villaa kaudet 2017–18 ja 2018–19. Hän oli mukana nostamassa joukkuetta Valioliigaan kaksi vuotta sitten. Viime kaudella hän esiintyi 19 kertaa Unitedin vetimissä. Eurooppa-liigan finaalissa Villarrealia vastaan hän ennätti pelata ottelun lopusta noin kymmenen minuuttia; pilkkukisassa hän oli joukkueensa kolmanneksi viimeinen laukoja ja onnistui maalinteossa.

Tuanzebe pelaa ensisijaisesti keskuspuolustajana, mutta häntä on peluutettu myös oikeana laitapuolustajana ja keskikentän pohjalla. José Mourinho totesi viisi vuotta sitten, että kymmenen minuuttia riittää Tuanzeben mittaamattoman potentiaalin näkemiseen. Tämän markkina-arvoksi on CIES evaluoinut 4–7 miljoonaa euroa.