Liverpool-manageri Jürgen Klopp antoi lauantaina ylistävän arvion kreikkalaisesta Kostas Tsimikasista seuran virallisilla verkkosivuilla. Klopp uskoo, että 25-vuotias vasen laitapuolustaja suoriutui tehtävistään ”erittäin hyvin” ja pelasi ehjän 80-minuuttisen, kun Liverpool haki Carrow Roadilta 3–0-voiton Norwichista Valioliigan sarja-avauksessa.

– Erittäin hyvin, erittäin hyvin [hän pelasi]. Sanoisin, että että hänen tekemisensä oli erittäin hyvää 80 minuuttia, [hän] oli mukana kaikissa hyökkäyksellisissä jutuissa [ja] puolusti mainiosti.

– Sitten tietysti joku veti hieman pistoketta seinästä! Se on normaalia niin pitkän ajanjakson jälkeen.

– Vieraspelin alusta lähtien hän pelasi erittäin hyvin.

Loukkaantumisesta kärsivä Andrew Robertson on pelipaikkansa eliittiä maailmassa, eikä hänen saappaidensa täyttäminen ole helppoa.

Skotlantilainen Robertson on itseoikeutetusti pelannut Liverpoolin avauksessa viikonloppu toisensa jälkeen. Tsimikasille herui viime sesongilla vastuuta vain seitsemässä ottelussa. Loukkaantumistenkin kanssa hän joutui painimaan.

Lauantaina Tsimikasille vapautui paikka laukaista kaksi kertaa. Toisen kudeistaan hän sai suunnattua kohti maalia. 78,3 prosenttia syötöistään hän sai suunnattua omiensa jalkoihin. Palloon koski hän 82 kertaa, purki sen kuudesti ja taklasi vastustajiaan kolmesti.