Tottenham Hotspur neuvottelee Serie A -seura Fiorentinan kanssa Nikola Milenkovićin, 23, mahdollisesta siirrosta Pohjois-Lontooseen.

Vaikka Tottenham Hotspur Stadiumin sisäänheittotuotteen Harry Kanen, 28, työtilanne herättää keskustelua ymmärrettävästi eniten, ei Spursin urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici voi siihen ajatuksiaan liikaa tuhlata. Työholistina tunnettu italialainen on koko kesän hieronut erilaisia kauppoja, pääasiassa kotimaassaan.

Tottenhamiin on kesän aikana yhdistetty ainakin Gennaro Gattuson (Fiorentina), Franck Kessién (AC Milan) ja Dušan Vlahovićin (Fiorentina) kaltaisia nimiä. Atalantasta mukaan ovat jo tarttuneet Pierluigi Gollini ja Cristian Romero.

[readmore from=Nikola-Milenkovic]

Nuno Espírito Santon pragmaattista pelitapaa tukeakseen Paratici on pyrkinyt vahvistamaan Tottenhamin puolustuspäätä. Sky Sportsin mukaan tähtäimessä on nyt Milenković. Villarreal-toppari Pau Torresin ostohanke tiettävästi kaatui pelaajan haluttomuuteen vaihtaa maisemaa, ja neuvottelut Bolognan Takehiro Tomiyasusta ovat junnanneet pitkään paikoillaan.

Paraticilla on tapana pitää silmällä sellaisiakin neuvotteluja, joissa hänen edustamansa seura ei edes ole mukana. Hän huomasi hiljattain, ettei West Ham onnistunut klousaamaan kauppoja Milenkovićista. West Ham yritti viikkojen ajan saada serbialaisen olympiastadionille siinä onnistumatta, kertoo Sky.

Wolverhampton on myös kiinnostunut Fiorentinan pitkäaikaisesta runkopelaajasta. Wolvesilla ei ole kuitenkaan Tottenhamiin verrattavaa ostovoimaa. Spurs saattaa yrittää vielä myydä jämäpelaajiaan ennen Milenkovićin hankintaa. Euroopan huippusarjoissa on tosin nähty kesän aikana erittäin vähän 5–20 miljoonan euron arvoisia siirtoja.