Arsenalin laitapuolustaja Héctor Bellerín haluaa jättää seuran tänä kesänä, eikä hän ole tyytyväinen siihen, miten hänen siirtoaikeensa on toistaiseksi edennyt, kertoo The Athletic.

Bellerín, 26, on viettänyt Arsenalissa kymmenen vuotta siirryttyään seuraan Barcelonan akatemiasta. Espanjalaispakin ja Tykkimiesten sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta Bellerín kokee, että nyt on hänen aikansa lähteä. Bellerín on tehnyt toiveensa selväksi Arsenalin managerille Mikel Artetalle sekä tekniselle johtajalle Edulle, ja hän on valmis laskemaan palkkaansa, jos siitä on apua siirron toteutumisessa.

Arsenal ja Internazionale neuvottelivat Bellerínistä, mutta ne eivät päässeet yhteisymmärrykseen espanjalaispuolustajan siirrosta. Belleríniin on osoitettu kiinnostusta myös muista seuroista, mutta kukaan ei ole tarjonnut sitä, mitä Arsenal on halunnut.

Athleticin mukaan Inter oli valmis ottamaan Bellerínin lainasopimuksella, joka sisältäisi osto-option, tai ostovelvoitteen, joka aktivoituisi tiettyjen ehtojen täytyttyä. Arsenal vaati kuitenkin pysyvää siirtoa tai yksiselitteistä ostovelvoitetta, jotta se saisi varmasti Bellerínistä siirtokorvauksen.

Espanjalaispuolustajan edustajat ovat tiettävästi tarjonneet muita potentiaalisia ratkaisuja Edulle, mutta yksikään niistä ei ole vienyt asiaa merkittävästi eteenpäin. Bellerínin turhautuminen on kasvanut, sillä hän kokee, ettei Arsenal halua suoda hänelle siirtoa muualle.

Bellerín on esiintynyt Tykkimiesten paidassa kaikkiaan 239 kertaa. Tämän kauden avauskierroksella hän seurasi vaihtopenkiltä, kun Arsenal hävisi sarjanousija Brentfordille 0-2 Valioliigassa. Bellerínin lisäksi Arsenalin oikean pakin paikasta kisaavat Cédric Soares, Ainsley Maitland-Niles sekä Brentfordia vastaan aloittanut Calum Chambers. Bellerín, Cédric ja Maitland-Niles olivat kaikki vaihtopenkillä, mutta siitä huolimatta vasen pakki Nuno Tavares laitettiin kentälle, kun Chambers tuli vaihtoon.