Arsenal on vahvistanut, että Alexandre Lacazette ja Pierre-Emerick Aubameyang eivät pelanneet joukkueen ensimmäisessä valioliigaottelussa Brentfordia vastaan koronavirustartuntojen takia.

Myös Arsenalin varamaalivahti Alex Runarsson oli poissa ottelukokoonpanosta samasta syystä, minkä jälkeen laitahyökkääjä Willian on samaten altistunut koronalle.

Ainoastaan Aubameyang on toistaiseksi antanut negatiivisen koronatestituloksen, minkä ansiosta Arsenalin kapteeni saatetaan nähdä sunnuntaina pelikentällä Chelseaa vastaan.

– Auba antoi positiivisen Covid-19-testin, eikä ollut käytettävissä viime perjantain ottelussa Brentfordia vastaan, tiedotti Arsenal verkkosivuillaan.

– Auba on nyt antanut negatiivisen Covid-19-testin, voi hyvin ja noudattaa kaikkia protokollia palatakseen kentälle. Hän palaa harjoituksiin ja hänen pelikuntonsa arvioidaan ennen sunnuntain ottelua.

Lacazette, Runarsson ja Willian eivät kykene pelaamaan vielä tänä viikonloppuna.

[readmore from=Arsenal]

– Alexin Covid-19-testi oli positiivinen, eikä hän ollut käytettävissä viime perjantain Brentford-ottelussa. Alex on edelleen toipumassa eikä ole käytettävissä sunnuntain ottelussa, jatkoi seura tiedotteessaan kahdesti sekä Lacazetten että Runarssonin kohdalla.

– Willian on myös antanut positiivisen Covid-19-testin ja noudattaa protokollia. Hänen terveyttään ja kuntoaan seurataan ja arvioidaan ennen sunnuntain ottelua.

Koronapotilaiden lisäksi Arsenalin sairastuvalta löytyvät polvivammasta kärsivä Gabriel Magalhaes, sekä nilkkavammoista kärsivät Eddie Nketiah ja Thomas Partey.