Andrew Robertson palaa näiltä näkymin Liverpoolin kokoonpanoon ensi viikon lauantaina, kun se pelaa Chelseaa vastaan Valioliigassa Anfieldilla.

The Athleticin mukaan skotlantilainen laitapuolustaja on kuntoutunut nopeasti oikean nilkkansa nivelsidevammasta, jonka hän kärsi 8. elokuuta Athletic Bilbaoa vastaan pelatussa ystävyysottelussa.

Robertson nähtiin aiemmin tällä viikolla juoksemassa Liverpoolin harjoituskeskuksessa, ja perjantaina hän sai luvan palata täysipainoisiin harjoituksiin Jürgen Kloppin joukkueen kanssa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

LUE MYÖS: Nyt näytti pahalta! Liverpoolin tähtipuolustaja loukkaantui ikävästi harjoitusottelussa

[readmore from=Liverpool]

Robertson, jolta jäi viime viikonlopun Norwich-voitto väliin, ei todennäköisesti pelaa lauantai-iltapäivän ottelussa Burnleyä vastaan. Kreikkalaisen Kostas Tsimikasin odotetaan tuuravan häntä vielä tänään.

Robertsonin odotetaan kuitenkin olevan käytettävissä, kun Liverpool saa vieraakseen Thomas Tuchelin Chelsean 28. elokuuta. Aluksi pelättiin, että Robertson joutuisi olemaan sivussa syyskuun maajoukkuetauolle asti, mutta turvotus laski nopeasti ja hänen kuntoutuksensa on sujunut hyvin.