Teemu Pukin Norwich on avannut valioliigakauden kahdella tappiolla. Kovin paljon parempaa ei povata jatkossakaan.

Norwichia povattiin vähän joka taholla putoamistaisteluun. Esimerkiksi peliyhtiö NordicBet antoi kauden alla Norwichin putoamiselle pienimmän kertoimen, 1.82. Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen näkymä on synkentynyt entisestään. NordicBetin kerroin Norwichin putoamiselle on edelleen sarjan pienin, nyt vain 1.70.

Marcus Forssin Brentfordiinkaan ei moni kauden alla uskonut. Niin vain nousijajoukkue kaatoi avauskierroksella Arsenalin ja pelasi toisella kierroksella tasan Crystal Palacen kanssa. Odotuksia paremmat tulokset näkyvät myös kertoimissa. Ennen kautta Brentfordin putoamisen kerroin oli sarjan kolmanneksi pienin, 2.10. Nyt Brentfordin putoamiskerroin on kasvanut 3.75:een ja on sarjan kuudenneksi pienin. Toisin sanoen Brentfordin ei uskota putoavan.

Mestariksi povataan edelleen Manchester Cityä, vaikka joukkue kompuroi avauskierroksella Tottenhamia vastaan. Cityn mestaruuskerroin on nyt 2.20, kun se kauden alla oli 1.70. Erityisesti Chelsean tarjoama uhka on kuitenkin huomioitu. Chelsean mestaruuskerroin ennen kautta oli 5.65, kun se nyt on enää 3.75.