Paris Saint-Germain saattaa ESPN:n mukaan tehdä viime hetken tarjouksen Manchester Unitedin keskikenttäpelaajasta Paul Pogbasta, jos Kylian Mbappé sinetöi jättisiirtonsa Real Madridiin.

Pogba on aloittanut diilinsä viimeisen vuoden Punaisten paholaisten kanssa ja tiettävästi hylännyt ensimmäisen jatkosopimustarjouksen punnitessaan tulevaisuuttaan Old Traffordilla.

PSG:n on laajalti kerrottu olevan kiinnostunut Ranskan maajoukkuetähdestä, mutta koska he ovat kiinnittäneet riveihinsä jo Lionel Messin, Gianluigi Donnarumman, Sergio Ramosin, Achraf Hakimin ja Gini Wijnaldumin, ollaan siirtoa pidetty tänä kesänä epätodennäköiseltä.

[readmore from=Manchester-United]

Kiitos tiistain sensaatiomaisten raporttien, joiden mukaan Real Madrid on tehnyt 160 miljoonan euron tarjouksen Mbappésta, saattaa PSG:llä kuitenkin olla pian rahaa vielä yhteen viimeiseen megahankintaan ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Pogban kerrotaan olevan avoin ajatukselle Ranskaan siirtymisestä. Häntä on aiemmin yhdistetty vahvasti myös Juventukseen ja Real Madridiin. Transfermarkt arvioi 28-vuotiaan keskikenttämiehen tämänhetkisesti markkina-arvoksi 60 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS: