Kesän siirtoikkuna on ollut Chelsean näkökulmasta varsin vauhdikas.

Seura hankki Romelu Lukakun Internazionalesta noin 115 miljoonalla eurolla. Lisäksi Chelsea on valmis ostamaan Jules Koundén Sevillasta ja neuvottelee myös Atléticon kanssa Saúlin lainasiirrosta.

Katalonialaismedioiden mukaan Chelsea on myös hyvin kiinnostunut Barcelonan Ilaix Moribasta. Mundo Deportivon mukaan Moriba matkusti viime viikonloppuna Lontooseen ja vieraili Chelsean luona.

18-vuotiaan Moriban sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä, eikä palkankorotusta vaativa huippulupaus ole suostunut saamaansa jatkosopimustarjoukseen.

Barcelonan valmennus- ja seurajohto on kritisoinut julkisesti Moribaa siitä, miten nuorukainen vaatii suurta palkankorotusta, vaikka Barcelona kärsii merkittävistä talousvaikeuksista ja on joutunut pudottamaan pelaajabudjettiaan valtavasti.

Chelsea kilpailee Moriban hankinnasta RB Leipzigin kanssa, joka on tiettävästi jo aloittanut siirtoneuvottelut Barcelonan kanssa.

Barcelona haluaa Moribasta tiettävästi noin 20 miljoonaa euroa. Seura haluaa päästä Moribasta eroon vielä elokuun aikana.

Moriba pelasi 18 ottelua Barcelonan edustusjoukkueessa viime kaudella.