Cristiano Ronaldo, 36, on siirtynyt Juventuksesta Manchester Unitediin. United vahvisti tekemänsä hankinnan perjantaina noin iltaseitsemältä Suomen aikaa.

Unitedin julkaisema tiedote sai yhteisöpalveluiden käyttäjät sekaisin.

– Tervetuloa kotiin, Cristiano, kirjoittaa Unitedin viestintätiimi Twitterissä jaetun viestin saatteessa.

Twiitti keräsi noin 15 minuutissa lähes 400 tuhatta uudelleentwiittausta, mikä osaltaan viestii siitä, että siirto on medianäkyvyyden ja markkina-arvon näkökulmasta todennäköisesti hieno asia Unitedille.

Kauppa solmittiin alle vuorokaudessa useimpien lähteiden mukaan. Ronaldolle suoritetaan vielä lääkärintarkastus ennen kuin hänet voidaan kokonaan rekisteröidä joukkueeseen. Hänen pitää myös päästä yhteisymmärrykseen sopimuksensa henkilökohtaisista ehdoista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.