Arsenalin laitapelaaja Ainsley Maitland-Niles vaikuttaisi anovan seuralta sosiaalisessa mediassa siirtoa muualle.

Maanantaina iltapäivällä Maitland-Niles, 23, julkaisi Instagram-tilillään tarinan, jossa lukee: ”Haluan vain mennä johonkin, mihin minut halutaan ja missä saan pelata”. Itkuisin hymiöin korostettu viesti on osoitettu Arsenalille.

Kuusivuotiaasta asti Arsenalia edustanut Maitland-Niles on esiintynyt Tykkimiesten edustusjoukkueessa 123 kertaa, mutta hän ei ole onnistunut nousemaan vakiokasvoksi ykkösmiehistössä. Tällä kaudella hän on saanut peliaikaa vasta 48 minuuttia, tullen kahdessa pelissä vaihtopenkiltä kentälle.

Siirtohuhuissa Maitland-Nilesia on viety moneenkin seuraan, mutta toistaiseksi maisemanvaihdos ei ole toteutunut. Viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla hän kävi lainalla West Bromwich Albionissa, jossa hän pääsi pelaamaan kahta vaille kaikissa sarjaotteluissa lainapestinsä aikana.

Kuvakaappaus Maitland-Nilesin Instagramista.