Liverpool ja AC Milan pelaavat parhaillaan Mestarien liigan alkulohkovaiheen avauskierroksen kamppailua Anfieldilla. Kun ottelua on pelattu 25 minuuttia, ovat lukemat 1-0.

Kotijoukkue on hallinnut kamppailun alkua aivan suvereenisti, sillä 24. peliminuutilla maalintekotilanteet olivat merseysidelaisten eduksi käsittämättömästi 14-0.

Liverpool sai kamppailuun loistavan alun, kun Trent Alexander-Arnoldin keskitys kimposi entisen Chelsea-puolustajan, Fikayo Tomorin, jalan kautta verkon perukoille. Ottelua oli pelattu tuolloin yhdeksän minuuttia.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin merseysidelaisilla oli mahdollisuus tuplata johtonsa, kun pallo vietiin pilkulle käsivirheen seurauksena. Mohamed Salah ei kuitenkaan onnistunut vaan Mike Maignan venyi upeaan torjuntaan.