On taas se aika vuodesta, kun uuden FIFA-konsolipelin julkaisu lähestyy.

EA Sportsin uusi FIFA22-peli julkaistaan syyskuun lopulla, mutta tällä viikolla siitä on saatu jo useita ”maistiaisia”, kun pelaajien kokonaisarvosanoja on paljastettu.

KATSO MYÖS: FIFA 22:n parhaat pelaajat julki! Valioliigan parhaat löytyvät Manchesterista

Manchester Cityn supertähdet, Kevin De Bruyne ja Phil Foden, pääsivät ensimmäisinä henkilöinä näkemään sekä omat että joukkuekavereiden kokonaisarvosanat.

Sitä ennen heidän piti kuitenkin arvata, kenestä on kyse. Kaksikolle näytettiin pelaajakorttien yksittäiset arvosanat, mutta pelaajan kokonaisarvosana ja nimi olivat piilossa.

Arvaukset osuivat hyvin nappiin, kunnes haastetta tuotti yksi kortti, jonka takaa paljastui tuulennopea laitapuolustaja Kyle Walker.

Sekä De Bruyne että Foden hämmästyivät tästä täysin, sillä pelaajan nopeudeksi oli lätkäisty todella alhainen lukema, 78.

– Tämä on feikki, De Bruyne sanoi välittömästi hämmästynyt ilme kasvoillaan.

– Hän on maailman nopein ihminen. Tämä on feikki, eikö vain?

Fodenille shokki oli entistäkin isompi. Hän pomppasi ylös penkiltään ja suuntasi kohti ovea.

– Olen valmis. Minä lähden, Foden sanoi ja marssi ovelle.

– 78 nopeus, mitä?

Kyseessä oli kuin olikin feikki kortti, kuten De Bruyne epäili. EA Sports halusi höynäyttää Cityn tähtikaksikkoa oikein toden teolla ja onnistui siinä erittäin hyvin. Walkerin todellinen nopeusarvosana uudessa pian julkaistavassa FIFA22-pelissä on 92.

Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.