Liverpool avasi urakkansa tämän kauden Mestarien liigassa voitokkaasti, kun se kaatoi AC Milanin Anfieldilla keskiviikko-iltana. Värikkäiden vaiheiden jälkeen kamppailu päättyi lopulta lukemiin 3-2.

Liverpool hallitsi avausjakson kenttätapahtumia lähes mielin määrin aivan viimeisille minuuteille asti. Kamppailun ensimmäinen osuma nähtiin jo yhdeksännellä minuutilla, kun Trent Alexander-Arnoldin matala keskitys boksin sisällä kimposi Milan-puolustaja Fikayo Tomorin jalan kautta verkon perukoille.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin kotijoukkueella oli tuhannen taalan paikka tuplata johtonsa, mutta Mohamed Salah epäonnistui rangaistuspotkussa. Italialaisvieraiden maalivahti Mike Maignan venyi upeaan torjuntaan alakulmasta.

Vieraat kaivoivat kuin tyhjästä tasoitusosuman kesken kotijoukkueen hallinnan, kun kamppailua oli pelattu 42 minuuttia. Asialla oli hyökkääjä Ante Rebic. Eikä siinä vielä kaikki. Vain reilua minuuttia myöhemmin italialaisvieraat siirtyivät jo johtoon Brahim Diazin osumalla.

Liverpool ei jäänyt kuitenkaan harmittelemaan surkeaa avausjakson loppua, vaan se onnistui tasoitusosumassa heti toisen jakson alussa Salahin toimesta.

Punapaidat hallitsivat myös toisen jakson tapahtumia, ja palkinto tuli voittomaalin muodossa 68. peliminuutilla, kun kapteeni Jordan Henderson pommitti pallon boksin rajalta voimalla alakulmaan.

Hendersonin osuma jäi kamppailun viimeiseksi, joten Liverpool nappasi arvokkaan voiton lohkotaipaleensa avausottelusta.