Tottenham nappasi torstaina avausvoittonsa UEFA:n uudessa seurajoukkuekilpailussa, Konferenssiliigassa, kun se murskasi kotikentällään slovenialaisen Muran 5-1-lukemin.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
A solid night's work. 💪

Kakkosmiehistöllä otteluun lähtenyt Tottenham ratkaisi pelin käytännössä jo ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana, kun Dele Alli ja Giovani Lo Celso onnistuivat maalinteossa.

Toisen jakson alussa Mura kavensi pelin 2-1:een ja Tottenhamin manageri Nuno Espírito Santo reagoi tilanteeseen välittömästi.

Portugalilaisluotsi lähetti kentälle Harry Kanen, Son Heung-minin sekä Lucas Mouran, kun ottelua oli jäljellä puoli tuntia. Hyökkäystrio ehti olla kentällä vain kahdeksan minuuttia, kun Kane teki illan ensimmäisen osumansa Lucasin esityöstä.

Vartti ennen päätösvihellystä oli Sonin vuoro pedata maalipaikka Kanelle, joka muutti tilanteen jo 4-1:een.

Kanen huima iltapuhde kruunautui kaksi minuuttia ennen loppua, kun hän onnistui maalinteossa jo kolmannen kerran. Kanen kaikki kolme maalia syntyivät 20 minuutin sisällä. Samalla hänestä tuli ensimmäinen Tottenham-pelaaja sitten vuoden 1995 ja Ronny Rosenthalin, joka onnistuu vaihtopelaajana tekemään hattutempun.

Maalit maistuivat Kanelle varmasti makealta, sillä hän on paininut maalintekovaikeuksien kanssa alkukauden aikana. Valioliigassa viime kauden maalikuningas ei ole vielä toistaiseksi onnistunut avaamaan maalitiliään.

OptaJoe

@OptaJoe
1995 - Harry Kane is the first Tottenham player to score a hat-trick as a substitute since Ronny Rosenthal vs Southampton in the FA Cup in March 1995. Cameo.