Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford on rikkonut hiljaisuuden sunnuntain Liverpool-tappion jälkeen, kertoo Sky Sports.

United koki nöyryyttävän tappion kotiyleisönsä edessä, kun arkkivihollinen haki Old Traffordilta 5–0-murskavoiton.

– En voi valehdella. Ette ole kuulleet minusta täällä, koska Unitedin fanina en todella tiennyt mitä sanoa sunnuntain jälkeen, Rashford kirjoitti Twitterissä.

– Minua nolotti. Minua nolottaa. Fanimme ovat kaikki kaikessa, ettekä te ansainneet sitä. Teemme kovasti töitä ja yritämme korjata tämän. Meidän on hyvitettävä tämä.

United on kerännyt vain yhden pisteen neljästä edellisestä liigaottelustaan, mutta manageri Ole Gunnar Solskjærin työpaikka ei tiettävästi ole tässä vaiheessa vaarassa.

Kapteeni Harry Maguire oli jo aiemmin pyytänyt Unitedin kannattajilta anteeksi. Hänen mukaansa peliesitys ei ollut lähellekään riittävän hyvä.

Rashford palasi kentille lokakuun Leicester-ottelussa olkapäävamman jäljiltä. Sunnuntaina hänet otettiin vaihtoon reilun tunnin pelin jälkeen.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Marcus Rashford

@MarcusRashford
I can’t lie you haven’t heard from me on here because as a United fan I didn’t really know what to say after Sunday. I was embarrassed. I am embarrassed. Our fans are everything and you didn’t deserve that. We’re working hard to try and fix this. We have to redeem ourselves.