Pep Guardiola johtaa Manchester Cityn keskiviikkona Mestarien liigassa Brüggea vastaan. Vaikka edellinen peli päättyi kaupunkilaisille 5-1, manageri ei pidä tilannetta itsestään selvänä.

Viikonlopun merkkitapauksena häämöttää myös Manchester Unitedin kohtaaminen. Se on katalonialaisen mielessä tässä vaiheessa toissijainen asia.

– Mielestäni tämä peli on United-kohtaamista tärkeämpi. Se antaa meille uskomattoman sauman selvittää tiemme 16 parhaan joukkoon Mestarien liigassa. Valioliigassa pelejä on paljon, Mestarien liigassa vain kuusi.

– Kolmannet ja neljännet pelit ovat kaikkein tärkeimmät. Olen melko varma siitä, että joukkueet säätävät asiat sille tolalle, että pystyvät vahingoittamaan meitä. Meidän on asemoitava itsestämme parempia.

City hävisi viikonloppuna kotonaan Crystal Palacelle. Guardiola muistelee tätä peliä mieluummin muuta viime aikaista toimintaa.

– Olemme saavuttaneet mielestäni viimeisen kuukauden-pulolentoista aikana ehkä parhaita hetkiä koko aikanani täällä, ja pelanneet uskomattomalla tasolla.

Lähde: The Independent