Antonio Conte on keskiviikkona antanut ensimmäisen haastattelunsa Tottenhamin managerina. Italialainen puhui kauniisti missiostaan seuran edustusjoukkueen vakauttamiseksi, ja kilpailullisen jalkapallon palauttamisesta kannattajien iloksi.

Kiintoisampi kuin managerin korulauseet, oli kuitenkin tämän maanmiehen, seuran urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin kommentti huhutuista ”takuista”, joita Contelle on väitetty annetun, tämän saamiseksi tehtävään. Jotkut lähteet ovat kertoneet massiivisista siirtobudjeteista, ja jopa yksittäisistä tietyistä pelaajista, jotka uuden luotsin käyttöön olisi luvattu hankkia. Tällaiset puheet ovat Paraticin mukaan mielikuvitusta.

– Ei lainkaan, emme ole keskustelleet mahdollisista tulijoista, sillä luotamme omiin pelaajiimme. Olemme keskittyneet tulemaan paremmiksi seurana, joukkueena.

– Meillä on täällä kaikki; infrastruktuuri, iso seura, isot pelaajat, iso historia. Meillä on kaikki mitä tarvitsemme isojen asioiden saavuttamiseen, urheilutoimenjohtaja lateli Sky Sportsin mukaan.