Kello 17 Suomen aikaa alkoi kaikkiaan kolme valioliigaottelua, kaikki niistä Lontoossa.

Brentfordin ja Norwichin mitellessä pääkaupungin länsipuolella, kohtasi Chelsea Burnleyn vain noin 10 kilometrin päässä, Stamford Bridgellä.

Suuri ja mahtava isäntäseura jyräsi ottelussa tilastollisesti, ja menikin johtoon Kai Havertzin 33. minuutin osumalla.

Burnley sai vasta neljännen maalintekoyrityksensä aikaiseksi 80. minuutilla, ja onnistui Matej Vydran toimesta, 1-1.

Blues yritti ottelussa maalintekoa 25 kertaa, Claretsin viittä yritystä vastaan. Prosentuaalisesti tasapeli oli vieraille siis todella makea lopputulos.

Chelsea on edelleen sarjan kärjessä, Burnley kolmanneksi viimeisenä. Sean Dychen joukot ovat pelannet kaudella tasan jo viidesti – vain Crystal Palacella on tasureita enemmän (6).

Sudet kaatuivat Selhurstilla

Crystal Palacen Selhurst Parkilla edettiin maaleitta tunti, kunnes Wilfried Zaha iski pallon Wolvesin verkkoon. VAR oli käytössä sekä tässä, että pian myös toisen pään tilanteessa. Zahan maali jäi voimaan, toisin kuin Wolverhamptonille ensi alkuun osoitettu rankkari.