Tottenham vahvisti aiemmin tällä viikolla tehneensä noin puolentoista vuoden mittaisen työsopimuksen Antonio Conten kanssa.

Conte valmentaa sunnuntaina ensimmäisen sarjaottelunsa Tottenhamin peräsimessä, kun Everton isännöi seuraa Goodison Parkilla.

Conte debytoi Tottenhamin päävalmentajana torstaina UEFA Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa Vitesseä vastaan. Tottenham voitti ottelun 3-2.

Vaativana valmentajana ja luonteena tunnettu Conte tuo Tottenhamiin vaadittua voittamisen kulttuuria.

Tottenhamia aikoinaan valmentaneen Harry Redknappin mielestä seuran pitäisi hankkia tammikuussa Giorgio Chiellini Juventuksesta. Chiellini ja Conte ovat työskennelleet yhdessä niin Juventuksessa kuin Italian A-maajoukkueessakin.

37-vuotias toppari on pelannut Juventuksessa yli 540 ottelussa.

– Seuraavien viikkojen aikana näemme varmasti listan huippupelaajista, jotka Conte haluaa Tottenhamiin tammikuun siirtoikkunassa. En ole lainkaan varma, onko 37-vuotias Chiellini siinä listassa mukana, mutta mielestäni Conten pitäisi tehdä kaikkensa saadakseen hänet Lontooseen.

– Tiedän, ettei se olisi pitkäaikainen ratkaisu, mutta jos mietitään lähitulevaisuutta, olisi hän paras mahdollinen vaihtoehto, Redknapp vakuutti The Sunille.