Norwichista erotettu manageri Daniel Farke on julkaissut tiedotteen Englannin valmentajayhdistyksen LMA:n kautta.

Farke sai lähteä, vaikka suomalaiskärki Teemu Pukin edustama Norwich onnistui kaatamaan viime viikonlopun vierasottelussaan Brentfordin.

– Meillä, ja sillä tarkoitan valmennustiimiämme Edmund Riemeriä, Christopher Johnia, Chris Domogallaa ja minua, oli Norwich Cityssä hienoa aikaa, joka on nyt tullut päätökseen. Lähdemme Norwichista suurta ylpeyttä tuntien. Se, että työskentelimme tässä poikkeuksellisessa seurassa lähes neljän ja puolen vuoden ajan, merkitsee meille paljon, hän toteaa.

Erityisesti Farke kiittää Norwichin faneja, jotka ovat kannustuksellaan tehneet monista hetkistä Carrow Roadilla ikimuistoisia. Hän mainitsee kaksi sarjanousua Valioliigaan.

[readmore from=Norwich]

– Pelaajien kanssa työskentely oli suuri nautinto koko sinä aikana, sillä luotimme toisiimme paljon. Toivomme joukkueelle kaikkea hyvää ja uskomme, että he menestyvät, sillä henki pukuhuoneessa on vertaansa vailla.

Farke korostaa, että jalkapallossa asioita tehdään lyhyellä tähtäimellä. Sen, että saksalainen tiimeineen sai olla Norwichissa niin pitkään, mahdollistivat omistajat Delia Smith ja Michael Wynn Jones sekä urheilujohtaja Stuart Webber.

– Hyvästi Kanarialinnut. Näemme teidät vielä uudestaan.