Kesän siirtoikkunasta mieleen jäi varmasti useammalle Tottenhamin tähtihyökkääjän Harry Kanen siirtosaaga. Englannin maajoukkueen kapteeni teki itse varsin selväksi, että uusi ympäristö tekisi hänelle hyvää.

Siirtoa Manchester Cityyn pidettiin siirtojen takarajan loppuhetkille asti liki varmana. Spursin seurapomo Daniel Levy ja urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici eivät kauppaan suostuneet.

Tämä sai lähteiden mukaan Kanen turhautumaan ja samalla City jäi kokonaan ilman tähtitason kärkipelaajaa.

Maalitykki on ollut tällä kaudella totuttua vaisumpi ja saanut jo Spurs-faneilta rapaa niskaansa esityksistään.

Tällä hetkellä Levyn uskotaan olevan suostuvainen jopa harkitsemaan tähtensä kauppaamista. Samalla Kane on paljon vakuuttuneempi Tottenhamin tulevaisuudesta italialaisen mestarivalmentaja Antonio Conten saapumisen myötä.

ESPN:n mukaan Conten yksi vaatimus ennen oman sopimuksensa allekirjoittamista oli, että Kane kuuluu jatkossakin seuran suunnitelmiin.

Englantilaisen sopimus jatkuu aina vuoteen 2024 asti ja Tottenham haluaa pelaajasta edes teoreettisessa siirtospekulaatiossa yli 175 miljoonan euron korvauksen.

City pitää ESPN:n mukaan vaatimuksia liian kovina, mutta on kiinnostunut tekemään Kanesta tammikuussa jälleen tarjouksen, jos kokee siirron vähänkään mahdolliseksi.

Hallitsevan mestarin tähtäimessä on myös Borussia Dortmundin Erling Håland. Norjalaisen perässä tosin on liki kaikki muutkin maailman suurseurat.

Kaikesta huolimatta Conten ensimmäinen suuri haaste on saada Kane vakuutettua, että Spursista ei todellakaan kannata nyt lähteä.