Manchester United uskoo, että se saa palkattua Paris Saint-Germainin Mauricio Pochettinon uudeksi managerikseen, kertoo Manchester Evening News.

United antoi sunnuntaina kenkää Ole Gunnar Solskjærille, joka luotsasi joukkuetta vajaan kolmen vuoden ajan. Norjalaismanageri sai lähtöpasseistaan 7,75 miljoonan punnan korvauksen.

[readmore from=Manchester-United]

PSG taas haluaa argentiinalaisesta Pochettinosta noin 10 miljoonaa puntaa, joten managerivaihdos maksaisi Manchester Unitedille yhteensä noin 18 miljoonaa puntaa (noin 21,3 miljoonaa euroa).

Pochettino on useiden lehtitietojen mukaan halukas siirtymään Unitediin kesken kauden. Manchesteriläiset eivät ole kuitenkaan vielä virallisesti lähestyneet PSG:tä.

Alunperin United kertoi Solskjærin lähdön yhteydessä, että se etsii väliaikaismanageria, joka voisi ottaa ohjat kauden loppuun saakka. Kesästä 2018 lähtien valmennusryhmässä toiminut Michael Carrick on tänään, tiistaina, puikoissa, kun United pelaa Villarrealin vieraana Mestarien liigassa.

Pochettino halukkuus maisemanvaihdokseen ja vallitseva tilanne eri kilpailuissa saattaa kuitenkin tarkoittaa sitä, että United päätyy palkkamaan uuden pysyvän managerin jo nyt.

Manchester United on kirjoitushetkellä Valioliigassa vasta kahdeksantena, eli jäämässä ulos ensi kauden europeleistä. Mestarien liigassa se voi varmistaa jatkopaikkansa tänään, jos se voittaa Villarrealin tai jos lohkon kummatkin ottelut päättyvät tasan. Liigacupista United putosi toisella kierroksella, ja FA Cupiin se osallistuu kolmannesta kierroksesta alkaen.

Pochettino aloitti PSG:n päävalmentajana viime tammikuussa. Valioliigassa hän on luotsannut aiemmin Southamptonia ja Tottenhamia.