France Football -lehden päätoimittaja Pascal Ferré latasi viime viikolla kovia väitteitä New York Timesille.

Ferré väitti, että Cristiano Ronaldo on paljastanut hänelle loppu-uransa tavoitteen, joka on voittaa enemmän Ballon d’Or -palkintoja kuin Lionel Messi.

Ronaldo poltti päreensä rajuista väitteistä eikä osallistunut Pariisissa maanantai-iltana järjestettyyn palkintogaalaan. Hän myös otti asiaan kantaa Instagram-tilillään, jossa hän lyttäsi täysin Ferrén puheet.

– Pascal Ferré valehtelee sanoessaan, että olisin uskoutunut hänelle ja kertonut, että haluan urallani vain voittaa enemmän Kultaisia Palloja kuin Lionel Messi, Ronaldo kirjoitti päivityksessään.

– Hän käytti nimeäni mainostaakseen itseään ja mainostaakseen julkaisua, jolle hän työskentelee. On mahdotonta hyväksyä, että niin arvostetun palkinnon jakamisesta vastaava henkilö valehtelee tällä tavalla ja osoittaa epäkunnioitusta jotakuta kohtaan, joka on aina kunnioittanut France Footballia ja Ballon d’Oria.

– Tänään hän valehteli uudelleen väittäen, että poissaoloni palkintoseremoniasta johtui karanteenista, jollaisessa en ole.

Manchester Unitedia edustava portugalilaistähti paljasti samaisessa päivityksessä uransa todelliset päämäärät.

– Voitan aina itselleni ja edustamilleni seuroille, voitan itselleni ja niille, jotka rakastavat minua. En voita jotain vastaan, hän lisää.

[readmore from=Kultainen-pallo]

– Suurin tavoitteeni urallani on voittaa pokaaleja seura- ja maajoukkuetasolla. Tavoitteeni on näyttää hyvää esimerkkiä kaikille ja jättää nimeni kirjoitetuksi kultaisilla kirjaimilla maailman jalkapallon historiaan.

– Lopetan sanomalla, että keskityn jo Manchester Unitedin seuraavaan peliin ja kaikkeen, mitä voimme vielä saavuttaa tällä kaudella joukkuetovereideni ja faniemme kanssa.

Ronaldo sijoittui Ballon d’Or -äänestyksessä kuudenneksi. Se oli ensimmäinen kerta sitten vuoden 2010, kun hän ei ollut äänestyksen TOP3:ssa.