Ralf Rangnick debytoi sunnuntaina voitokkaasti Manchester Unitedin peräsimessä, kun Crystal Palace kaatui Old Traffordilla 1-0-lukemin.

Manchester United pelasi pirteän, mutta tehottoman avausjakson. Kotijoukkue loi jakson aikana yhteensä 12 maalipaikkaa, mutta läheltä piti -tilanteet olivat vähissä. Paras maalipaikka siunaantui Fredille, jonka laukauksen eteen Palace-puolustus syöksyi viime hetkillä eteen.

Unitedin maaliruisku Cristiano Ronaldo oli avausjaksolla näkyvästi esillä ja laukoi ensimmäisen puolituntisen aikana peräti viisi kertaa, mutta hänkään ei onnistunut ohittamaan Palace-vahti Vicente Guaitaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Cristiano Ronaldo attempted five shots in the opening 30 minutes against Crystal Palace, more than any other player from the 2pm kick-offs.

CR7 is letting fly. ☄️

Toisella puoliajalla Palace pääsi paremmin peliin mukaan ja voimasuhteet kentällä tasoittuivat. Ensimmäisen 25-minuuttisen aikana vaaranpaikkoja ei nähty kummassakaan kenttäpäädyssä.

Vartti ennen loppua Palace sai tuhannen taalan maalipaikan. Jordan Ayew pääsi laukomaan kahdesta metristä, mutta hän hukkasi mahdollisuuden viedä vieraat johtoon pallon painuessa selvästi ohi David de Gean vartioiman United-maalin.

Ottelun ratkaisu nähtiin vain muutama minuutti myöhemmin toisessa kenttäpäädyssä. United loi oikealta laidalta maalipaikan rangaistusalueen rajalle, josta Fred pääsi laukomaan huonommalla [oikealla] jalallaan. Upea laukaus leijaili vastustamattomasti takayläkulmaan ja kotiyleisöllä oli ensimmäistä kertaa ottelussa syytä riemuun.

Squawka

@Squawka
Fred has scored Manchester United's first goal under new manager Ralf Rangnick. 🇧🇷

Man United ei johtoasemastaan enää luopunut. Se pelasi fiksusti ottelun lopun eikä antanut Palacelle mitään saumoja tasoitusmaalin tekemiseen.

Unitedin peliesitys Rangnickin debyytissä ei ollut häikäisevä, mutta joukkue näytti aiempaa organisoidummalta ja saavutti sen tärkeimmän asian, eli voiton ja täydet sarjapisteet.

1 - Ralf Rangnick is the first of the six Germans to manage in the @premierleague to win his first game in the competition, after Felix Magath, Jürgen Klopp, Jan Siewert, Daniel Farke and Thomas Tuchel all previously failed to do so before him. Impact.

Sunnuntain muissa kello 16 alkaneissa otteluissa Tottenham kaatoi Norwichin 3-0 ja Leeds pelasi 2-2-tasapelin Brentfordin kanssa. Tottehamin maaleista vastasivat Lucas Moura, Davinson Sanchez sekä Heung-min Son. Leedsiltä maalinteossa onnistuivat Tyler Roberts sekä pelikentille palannut Patrick Bamford. Brentfordin maalit kirjattiin Shandon Baptisten sekä Sergi Canosin nimiin.