Paris Saint-Germain on valmis kuuntelemaan lainatarjouksia keskikenttäpelaajastaan Georginio Wijnaldumista tammikuun siirtoikkunassa, kertoo Sky Sports.

Wijnaldum, 31, siirtyi PSG:hen viime kesänä jätettyään Liverpoolin, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen.

Hollannin maajoukkuepelaaja edusti Liverpoolia viiden vuoden aikana yli 200 ottelussa ja voitti seuran kanssa kertaalleen Valioliigan, Mestarien liigan ja seurajoukkueiden MM-turnauksen. Aiemmin hän pelasi Englannissa yhden kauden myös Newcastlessa.

Skyn tietojen mukaan Wijnaldum on tiettävästi avoin paluulle Valioliigaan. Huhuissa häntä on viety Arsenaliin ja entiseen seuraansa Newcastleen.

Wijnaldum on pelannut PSG:ssä 20 ottelua, mutta ollut vain kymmenessä pelissä avauskokoonpanossa. Lokakuussa hän sanoi NOS:n haastattelussa, ettei ole täysin tyytyväinen tilanteeseensa.

– En voi sanoa olevani täysin onnellinen, koska tilanne ei ole sellainen kuin halusin. Mutta tällaista jalkapallo on, ja minun on opittava käsittelemään sitä. Minun on pysyteltävä positiivisena ja tehtävä kovaa töitä kääntäkseni tilanteen.

– Olen pelannut viime vuosina paljon, ollut aina kunnossa ja myös pärjännyt todella hyvin. Tämä on erilaista, ja se vaatii totuttelua.

– Odotin todella innoissani uutta askelta urallani, ja sitten tällaista tapahtuu. Se on todella vaikeaa.