Wolverhamptonin laitahyökkääjä Pedro Neto on palaamassa joukkueen harjoitusvahvuuteen ensi kuussa, kertoo Athletic.

Portugalilaislaituri on ollut sivussa viime huhtikuusta asti loukattuaan polvilumpionsa ottelussa Fulhamia vastaan. Hänen piti alunperin palata tositoimiin noin puolen vuoden tauon jälkeen, mutta hän kärsi kesällä komplikaatiosta kuntoutuksessaan.

Neto, 21, nousi viime kaudella isoon rooliin, kun Wolvesin ykköshyökkääjän Raúl Jiménezin kausi päättyi jo marraskuussa kallomurtumaan. Meksikolaiskärjen poissa ollessa Neto nousi Wolvesin tehokkaimmaksi pelaajaksi viidellä osumalla ja kuudella maalisyötöllään.

Wolverhamptonin päävalmentaja Bruno Lage kertoi lehdistötilaisuudessaan, että Netoa ei välttämättä nähdä vielä hetkeen pelikentillä, sillä seura haluaa välttää Jonny Otton tilanteen toistumisen. Jonnyn, 27, eturistisidevamma uusiutui hänen palattua polvivammansa jälkeen tositoimiin.