West Hamin managerin David Moyesin mukaan seura on saanut kuulla Valioliiga-tuomareilta kahdesta tuomiosta, jotka Hammersin peleissä ovat menneet pieleen.

Ensimmäinen tuomio nähtiin viime viikon keskiviikkona, kun West Hamin puolustaja Vladimír Coufal sai kahden keltaisen kortin myötä punaisen ottelussa Arsenalia vastaan. Varsinkin toiseen korttiin johtanutta rikettä on pidetty kiistanalaisena, koska Coufal vaikutti osuneen taklauksessaan palloon.

Hammersin valitus punaisesta kortista ei mennyt läpi, joten Coufal on pelikiellossa keskiviikkona liigacupin välierässä Tottenhamia vastaan.

Toinen kyseenalainen tilanne taas nähtiin viime sunnuntaina, kun Burnleyn Dwight McNeil kaatoi Craig Dawsonin rangaistusalueella, mutta West Ham ei saanut pilkkua. Ottelu päättyi 0-0-tasapeliin.

– Olemme saaneet tuomareilta selvennyksen, että oli väärä päätös ajaa hänet (Coufal) ulos ja että meidän olisi pitänyt saada rangaistuspotku Burnleyssä, kommentoi Moyes Athleticin mukaan.

– Minun on todella vaikea hyväksyä, että meillä on kaksi silmäparia, eivätkä he näe asiaa oikein. Olen ollut jalkapalloilija ja manageri. Haluaisin ajatella, että jos näen tilanteen televisiossa neljästä tai viidestä kuvakulmasta, niin minulla olisi hyvä käsitys tilanteesta, sanoi Moyes videotuomariin viitaten.