Tämän hetken tähtinäyttelijä Tom Holland paljastaa, kuinka hän hurahti jalkapalloon. Erityisesti Spider-Man -roolistaan tunnettu englantilainen tunnustautuu Tottenhamin kannattajaksi.

Elokuvatrilogian viimeinen osa No Way Home takoo tällä hetkellä lipputuloja ympäri maailmaa.

25-vuotias Holland seurasi aiemmin rugbya jalkapalloa enemmän. Muutama vuosi sitten asia kuitenkin muuttui, kun Tottenham ylsi Mestarien liigan finaaliin.

Spurs hävisi kauden 2018-2019 loppuottelun 1-0-lukemin toiselle englantilaisseuralle Liverpoolille.

Lontoolaisseura tarjosi nyt Hollandille mahdollisuuden haastatella hänen suosikkipelaajaansa Son Heung-Minia. Haastattelu julkaistiin Tottenhamin sosiaalisen median kanavissa.

– Minä ja veljeni olemme suuria Tottenhamin kannattajia ja me rakastamme sinun seuraamistasi, Holland kertoi keskustelussaan Sonin kanssa.

– Olin aiemmin enemmän rugbyn ystävä. Muutama vuosi sitten halusin kuitenkin päästä lisää sisälle jalkapalloon, koska se on paljon suositumpaa ja kaikki puhuvat siitä.

– Hurahdin täysin siihen. Olin onnekas, että se oli se vuosi kun pelasimme Mestarien liigan finaalissa. Katsoimme sitä Balilla syntymäpäivänäni.

Finaalia edeltänyt välieräpari Ajaxia vastaan on myös Hollandin muistissa, vaikka itse ottelu jäi työkiireiden vuoksi näkemättä. Dramaattinen toisen osaottelu ratkesi 3-2-lukemin Amsterdamissa Spursin eduksi vierasmaaleilla Lucas Mouran toisen puoliajan hattutempulla.

Holland myös uskoo Tottenhamin pokaalittoman jakson päättyvän lähitulevaisuudessa. Spurs ei ole voittanut mitään kauden 2007-2008 Liigacupin jälkeen.

– Muistan myös, kun olin lehdistötilaisuudessa Los Angelesissa ja sinä pelasit Ajaxia vastaan (Mestarien liigan välierä).

– Annoin haastattelua ja hän (veljeni) kuunteli ottelua radiosta. Hän sekosi täysin ja huusi: Mitä tapahtui?, Mitä tapahtui? Mitä tapahtui?.

– Se oli uskomatonta. En usko että me näemme vastaavaa enää koskaan, Son vastasi Hollandille.

– Kyllä te vielä näette, kun Tottenham voittaa Valioliigan, tähtinäyttelijä muistutti.

Katso Hollandin haastattelu Sonin kanssa alta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Tom Holland interviews Heung-Min Son. Yes, really. 🤩