Manchester United hävisi maanantai-iltana Old Traffordilla Wolverhamptonille 0-1. Voitto oli vierasjoukkueelle ensimmäinen Unitedin kotikentällä 42 vuoteen.

Tunnelma Manchester Unitedin leirissä oli kamppailun jälkeen luonnollisesti apea. Englannin maajoukkuepuolustajan Luke Shaw’n mielestä ryhmällä on peiliin katsomisen paikka.

– Mielestäni emme olleet kovin yhtenäinen joukkue. Meidän pitäisi saada aikaan enemmän painetta ja lisätä intensiteettiä, Shaw sanoi.

– Pukukopissa tiedämme tavoitteemme, mutta kentällä meidän täytyy antaa kaikkemme. Voittaaksemme tällaiset ottelut, jokaisen pitäisi antaa sata prosenttia.

Shaw korostaa Unitedin ryhmän huimaa yksilötaidollista laatua, mutta sanoo sen olevan merkityksetöntä, jos motivaatio ei ole täysin kunnossa.

[readmore from=Manchester-United]

Kotijoukkueen alakerrassa Phil Jones pelasi ensimmäisen Valioliiga-ottelunsa 712 päivään. Päävalmentaja Ralf Rangnick antoi Jonesille kehuja ottelun jälkeen. Myös Shaw ylisti pelikaveriaan.

– Hän voi olla ylpeä itsestään. Kritiikkiä on satanut jo vuosia ja Phil on joutunut kokemaan kaikenlaista. Hän on kuitenkin todellinen ammattilainen ja oli aivan ilmiömäinen.

– Huima esitys ja olen todella iloinen Philin puolesta. Hän ansaitsi sen.

Jonesin ensimmäinen kosketus, purkupallo päällä, aiheutti komeat suosionosoitukset kotiyleisötä. Hetken päästä englantilaistoppari riisti pallon voimalla Daniel Podencelta ja elehti omilta faneiltaan lisää ääntä Old Traffordilla.

Lähde: BBC