Aston Villan keskikenttäpelaaja Emiliano Buendía ei ole huolissaan siitä, että seura hankki tammikuun siirtoikkunassa Philippe Coutinhon riveihinsä.

Argentiinalainen Buendía, 25, siirtyi birminghamilaisseuraan viime kesänä Norwichista 38,4 miljoonalla eurolla, Villan seurahistorian ennätyskorvauksella. Viime viikolla Villa hankki kuitenkin varsin vastaavan profiilin pelaajan, kun se värväsi brasilialaistaituri Coutinhon, 29, Barcelonasta lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

[readmore from=Aston-Villa]

Coutinho saapuu Villa Parkille kera ansioluettelon, jollaista harvalta löytyy, mutta Buendía ei ajattele brasilialaistähteä kilpailijana, vaan erittäin laadukkaana joukkuekaverina.

– Hän on tietysti ehdoton huippupelaaja. Hän on osoittanut tasonsa koko uransa aikana. Hän oli Liverpoolin paras pelaaja, kommentoi Buendía Sky Sportsille.

– Hän on osoittanut, mihin hän pystyy tässä sarjassa. Hän voi tuoda paljon laatua joukkueeseemme ja pelaamiseeemme, joten tämä on todella hyvä mahdollisuus kaikille meille pelata hänen kanssaan.

– Olemme samanlaisia pelaajia – haluamme luoda tilanteita ja kuljettaa palloa – mutta voimme pelata yhdessä joukkueemme pelityylin ja formaation mukaisesti.

– Pystymme varsin joustavasti pelaamaan eri rooleissa ja pelipaikoilla. Joten kyllä, voimme pelata yhdessä ja toivonkin sitä, koska voin oppia hänen kaltaiselta pelaajalta paljon.